Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby režisérka Mirjam Landa vyšla na pódium divadla Kalich ještě před uvedením znovuobnoveného muzikálu Touha, diváci by se asi nemohli soustředit na samotný děj, protože by se jim v hlavách promítal její šílený model.

I když všichni nevěřícně kroutili hlavou, jak se to zase vyhastrošila, sama byla se svým modelem spokojená. "Ráda se oblékám zajímavě, nesnáším nudné věci, nějaké škatulky, které vám přikazují dress code. Raději si vezmu něco šíleného a je mi úplně jedno, co si o tom lidi myslí," řekla Super.cz Mirjam.

Jisté hranice ovšem ještě nepřekročila. "Udělala jsem si sukni z igelitu a moje dcery říkají, že jestli v tom někam půjdu, tak se zabijou," smála se režisérka. "Ale jednou si ji stejně obléknu," dodala. Trochu jsme si oddechli, že do dalšího šití se nepustila. "To byste teprve koukali, jaké bych měla modely," vyhrožovala Mirjam.

Že si tak sama nabíhá na titul nevkus roku v módních policiích, neřeší. "Nevím, jestli je to nevkus a módní policie, ať jdou do haj*lu. Mě to vůbec nezajímá. Kdo určuje, co je super a co ne? Já si to pro sebe určuju sama," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám