Hlavní obsah
Článek

Finalistka České Miss 2009 Julie Zugarová je v současnosti dívkou s největšími silikonony u nás. Hodně pozadu jsou za ní krásky Hana Mašlíková (41) nebo Dominika Mesarošová (38).

Julie si nové poprsí nechala vymodelovat před měsícem. Zatímco většina lidí při pohledu na Juliiotáčí oči v sloup,modelka je nadšená. A ještě tvrdí, že její obří balony jsou vkusné a souměrné k její extrémně štíhlé postavě. "Jsou velmi pěkné a jsem spokojená. Myslím si, že jsou tak akorát a velmi souměrné k mé postavě," tvrdí Julie.

Nové nabídky prý už přišly, ale protože je teprve měsíc po operaci, zatím je odmítá. Do pornoprůmyslu, kde by jistě její nová ňadra velice ocenili, se nechystá. "To nikdy. S pornem nechci mít nic společného," zdůrazňuje.

Zatímco například Dominika Mesarošová má v prsou implantátny velikosti 450 mililitrů, Julie si nechala dát neuvěřitelných 830 mililitrů a pyšní se velikostí 6. Většině lékařů zůstaval rozum stát, nakonec na jedné klinice Zugarová uspěla. "Pan doktor viděl, že k mé postavě se to hodí a je to vkusné a zdravotně problém nebude," vysvětlila Super.cz Zugarová, která má postavu neuvěřitelně štíhlou.

Momentálně je modelka nezadaná.  "Jsem bez přítele. Nikoho vyhlídnutého nemám, uvidíme," říká Zugarová. "Samozřejmě si přeji vedle sebe fajn partnera. Určitě se mu musí líbit velká prsa. Kvůli muži bych si je určitě zmenšovat nenechala," vysvětluje a dodává. "Stále se mi chlapi dívají nejdřív do očí. Ty mám také krásné."

Reklama

Další články

Načítám