Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen hrstka lidí věděla o tom, že Kamile Nývltové (34) loni v květnu zemřel blízký člen rodiny. Zpěvaččina mladší sestra Eliška trpěla od narození mozkovou obrnou, a proto zůstala až do své plnoletosti duševně na úrovni novorozence.

„Sestřička Eliška byla vážně nemocná, byla upoutaná na lůžko. Měli jsme ji doma a starali jsme se o ni. V květnu umřela na zápal plic," otevřeně se svěřila Super.cz Kamila.

Na základě této životní zkušenosti nazpívala Kamila píseň Je to hřích. Jejího obrazového ztvárnění se ujme Vašek Noid Bárta. „Píseň vypovídá o ztrátě milované osoby," říká Kamila.

Samotný fakt, že Kamila vyrůstala vedle nemohoucí sestry, jí celý život formoval. „Bylo to těžké období, ale už je to za námi. Myslím, že nás toho v životě hodně naučila, že máme být silní, nedělat si hlavu z malicherností," řekla zpěvačka „Díky tomu jsem si uvědomila, že si mám vážit toho, že jsem zdravá, mladá, úspěšná zpěvačka, které se daří. Byla to moje ségra, i když jsem ji nikdy neslyšela říct, že mě má ráda, tak jsem to věděla. Měla tady nějaký úděl a zaplať pánbůh je nahoře v nebíčku a je jí dobře," uzavřela naše smutné povídání Kamila.

Související témata:
Mozková obrna

Reklama

Další články

Načítám