Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) si užívá život plnými doušky. Práci vyměnila za cestování a s přítelem, tenistou Lukášem Rosolem, který létá po tenisových turnajích, zažívá romantické chvíle na různých místech naší zeměkoule.

Zamilovanost z tohoto sympatického páru jenom sálá, a tak není divu, že se začátkem roku vyrojily spekulace o tom, že očekávají narození prvního potomka. Ty Míša ještě přiživila svou zmínkou o ranních nevolnostech. Těhotná ale Míša zatím není.

„Přelety, časové posuny a změna klimatu se mnou docela mávají a první týden v Austrálii jsem měla co dělat, ale věděli jsme, že je to tím, že ještě nejsem na tak náročné časové přesuny v časových pásmech zvyklá, takže žádné miminko na cestě,“ prozradila s úsměvem Ochotská, která ještě před odletem do Austrálie strávila dovolenou ve Vysokých Tatrách.

Tam byla jak s rodiči a psem Charliem, tak i s Rosolem, který byl v té době v nejvyšších slovenských horách na soustředění a na svou lásku si samozřejmě udělal chvilku času.

Přes den Míša většinou s rodiči relaxovala ve wellness nebo chodila na procházky se svým velkým psem. „Byla jsem moc ráda, že si mohu vzít s sebou psa, hned po příjezdu na něj čekala kost se jménem, tak to se mu okamžitě zalíbilo,“ vzpomíná na pobyt v Tatrách moderátorka.

Večer si pak užívala romantické večeře a gastronomické zážitky s Lukášem a odpočívala ve vířivce. "Miluji být ponořená v horké termální vodě, když je všude kolem zima,“ zasnila se Ochotská, která dovolenou strávila v luxusním hotelu, kde už byl ubytovaný například herec Jean-Claude Van Damme či se v něm natáčel film Román pro ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám