Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) je na roztrhání a momentálně se o něj perou dvě televize. On má ovšem jasno, a rozhodně v tom prý nehraje roli jen honorář, ale i fér jednání. Mareš nám exkluzivně prozradil, jak je to s jeho podivným střídáním angažmá na Primě a na Nově.

„Na podzim mi bylo na Primě řečeno, že pro mě budou mít práci až za rok, takže není problém, abych vzal moderování Hlasu na Nově. Teď mě ovšem začali bombardovat telefonáty s nabídkami práce, a byli udivení, že jsem se rozhodl po předchozím jednání jinak," svěřil Super.cz.

Roli v tom prý nehrály ani tolik peníze, i když rozdíl mezi nabízenými honoráři byl propastný. "Na Nově jsem dostal za moderování Hlasu pět miliónů, a jak jsem se dozvěděl, za nabízenou práci porotce X Factoru, která zabere také půl roku, je 30 tisíc eur, což je tři čtvrtě miliónu. Neříkám, že je to malá částka, ale za tolik práce to zase nic oslnivého není," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám