Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Ježková, hvězda seriálu Doktoři z Počátků, překvapivě přes Vánoce nepřibrala ani deko, zato váhový výkyv přišel teď v lednu. Jak se to stalo? "Dcera Eliška musela o Vánocích držet dietu kvůli bříšku, tak jsem cukroví nejedla s ní. Pak jsme odjeli na týden na dovolenou a tam jsem se lehce, tedy spíše hodně utrhla. Lehký váhový výkyv tam je, ale nejde o život. Uvidíme teď v kostymérně, jestli zapnu kalhoty," řekla Super.cz Ježková, která v seriálu hraje podnikatelku s biopotravinami.

Zdravé potraviny kupuje i v reálném životě. "Biopotraviny konzumuji. Vyhledávám je, ale když je neseženu, tak to není tak, že by se nevečeřelo. Není to o dietě. Kupuji třeba i biosádlo a bioslaninu. Je to zdravější a chutnější," upřesňuje.

A i když je takové jídlo o mnoho dražší, v peněžence jí to díru nedělá. "Naučila jsem se neplýtvat potravinami. Nevyhazuju už skoro nic. Dřív jsem věčně po pár dnech z lednice vyhazovala věci, které už nebyly k jídlu, a nyní se už nic takového neděje. Nakupuji s rozmyslem," dodala Ježková.

Reklama

Další články

Načítám