Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) je známá tím, že tvrdě maká na své bezchybné postavě. Nejen že pravidelně cvičí, ale o svou dokonalou linii se stará také díky speciálnímu jídelníčku.

A výsledek určitě stojí za to. Stačí se jen podívat na další odvážné sexy fotky, kterými se Dara pochlubila na sociální síti.

Zpěvačka se podělila nejen o tyto fotky, ale i o obsáhlý jídelníček, který jí pomáhá v cestě za úžasnou postavou. Doporučuje jíst například hovězí vývar, vajíčka, hovězí a jehněčí maso a samozřejmě zeleninu a ovoce.

Naopak nedoporučuje pečivo a obiloviny. Přestože Dara poměrně podrobně vysvětlila, které potraviny jsou pro její tělo nejlepší, našli se i tací, kteří se do zpěvačky pořádně obuli s tím, že jim svůj názor na stravování vnucuje. To však ona sama rázně odmítla.

„Je to můj pohled na svět, bydlení, hudbu, módu, vztahy a stravu. Nepřesvědčuji vás o tom, že mé vidění je lepší než vaše, je moje. A v tom je jediný rozdíl. O svého "ducha a tělo" se zajímám. To, čím ho "krmím", řeším až na prvním místě. Vydávám hromadu energie, a proto potřebuji přísný režim,“ vzkázala zpěvačka na sociální síti. O tom, že ladné křivky nemá zadarmo, svědčí i to, že kromě tří trenérů spolupracuje také s nutriční poradkyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám