Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná herečka Markéta Frösslová, expřítelkyně idola Vojty Dyka, bude zářit v seriálu. Režisér Jiří Adamec si ji vyhlédl do Cest domů. Zahraje si dívku Kláru, která svým siláckým chováním maskuje citlivou duši.

„Hrát Kláru mě baví, protože je v mnohém úplně jiná než já, což je pro mě jako pro herečku zajímavý úkol. Díky ní se taky dostávám do situací, které jsem ještě nehrála nebo v nichž bych se nikdy nechtěla ocitnout. Klára je totiž poměrně ambiciózní a tvrdohlavá. Ale bohužel i trochu horlivá, takže zpočátku nadělá víc škody než užitku,“ vysvětluje herečka.

„Svůj první obraz jsem točila v ateliéru v hospodě, kde jsem s Jarynem (Radúz Mácha) soutěžila o to, kdo vypije víc panáků. Pár dní nato jsme točili jeho pokračování, kdy vedu opilého Jaryna domů. Tak jsme se do role oba vžili, že jsme při tom potácení ulicí nabourali do kamery. Celý štáb včetně režiséra se nám samozřejmě smál. Opravdu jsme se pěkně uvedli,“ dodala se smíchem Markéta.

Reklama

Další články

Načítám