Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na Silvestra se spousta i jindy ctihodných občanů této země opije tak, že je doma nepozná ani vlastní zrcadlo. Jen pozor na to, aby to nikdo nepřehnal! Své by o tom mohl vyprávět skladatel a zpěvák Jarek Šimek (50), respektive jeho bratr, který už léta žije ve špíně, terorizuje okolí a hlavně chlastá první ligu. Nevarovalo ho ani to, když mu amputovali shnilou ruku. Dál si ničí pitím mozek, a tak se u něj už dávno rozvinula alkoholová demence. Podívejte se na to, jak hrůzně dnes vypadá v jeho podání vyznání lásky!

„Bráchy je mi vážně neskutečně líto, ale nedá se nic dělat. Bohužel má vrozené dispozice od otce. Snažil jsem se mu pomoct, byl i u mě v Praze, ale on prostě ten život nedává. Nebýt mámy, která ho drží nad vodou a nosí mu jídlo, už dávno by umřel. Už jsme se všichni museli smířit s tím, že Ota nebude jiný a jednou dopadne bohužel smutně,“ krčí rameny Jarek Šimek.

Tomu nyní lékaři kvůli potížím s ledvinami zakázali alkohol, takže poslední den v roce na rozdíl od bratra pijana stráví nasucho. „Brácha to za mě dožene,“ říká s nervózním smíchem Šimek, který před pár dny oslavil čtyřicítku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám