Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zhrzený kamarád je někdy horší než CIA, BIS a Mosad dohromady. Sámer Issa (38) se ze záhadných důvodů rozkmotřil s jedním ze svých spolupracovníků a ten o něm hned začal psát dost drsné věci. Třeba i to, co se branží nese už hodně dlouho. „Sámer žije se svým manažerem. Fetuje a týrá psy,“ tvrdí muž. Issa ho označuje za nebezpečného psychopata.

O tom, že má Sámer ke svému manažerovi, urostlému sympaťákovi, blíž, a to nejen na poli pracovním, se šušká už delší dobu. Třeba i Pavlína Dubná, další z odpadlic ze zpěvákova okolí, která s ním léta tvořila nerozlučnou dvojici, prohlašuje, že ho za tu dobu ani jednou neviděla s jedinou ženou a že jen chabě reagoval na její přesvědčování, aby přiznal, že je trochu jiný, že se mu pak uleví.

Sámer všechny podobné pochybnosti dosud rázně odmítal. Jde tedy ohledně těch nejnovějších informací od naštvaného bývalého spolupracovníka o nechutné drby nebo o pravdu?

Sám Issa je označuje za lži. „Osoba, která si říkala kamarád, o mně roznáší nechutné a hloupé lži. Mrzí mě, že tím otravuje právě vás, kteří jste mě kontaktovali. Musím se bránit. Je to psychicky narušený člověk, který neunesl, že už nebude součástí našeho týmu, tak teď proti mně kope,“ napsal si Issa na sociální síť.

O jeho protivníkovi se říká, že má silně homofobní názory. Pokud by měl o vztahu Sámera s manažerem pravdu, jak je možné, že mu spolupráce s ním doteď nevadila? Případ budeme dál sledovat. Třeba se Sámer chytne za nos a upřímnou zpovědí znemožní všechny další možné práskače, kteří by ho možnou pravdou o něm mohli vydírat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám