Hlavní obsah
Článek

Nebýt shovívavosti kněží, slavná internetová pěvecká hvězda Marie Pojkarová (68) by nikdy tuhle píseň zazpívat nemohla. Pro přípravu klipu k Otčenáši, přezpívané modlitbě, potřebovala natáčet v břevnovském kostele. Podle interních zdrojů prý ale představitelům církve vadila Maruščina minulost. „Vždyť měla v jednom klipu i toho pornoherce Rosenberga!“ pohoršovali se prý kněží. Podívejte se, jestli si je Otčenášem zase získala na svou stranu.

Zástupci církví se naštěstí nad Marií slitovali a pod podmínkou, že video bude velmi decentní a nepůjde o žádnou parodii, s natáčením souhlasili. Pojkarová se toho držela a při natáčení se sepnutýma rukama a očima směřujícíma k nebi vypadala jako profesionální plačka.

„Oslovil mě hudební skladatel Dalibor Zurinek, kterému se líbí můj hlas. Řekl mi, že za vší tou veselostí cítí mou smutnou duši a hluboký emocionální prožitek. Je to pro mě nová zkušenost, tak jsem okamžitě kývla,“ vzpomínala na natáčení Pojkarová.

V klipu se příběh točí kolem postarší dámy, která se během děje změní v mladou dívku, a má co do činění s pověstí o svaté Kateřině Labouré a s jejím medailonkem od Panny Marie.

Reklama

Další články

Načítám