Hlavní obsah
Článek

Sympatická blondýnka, herečka Anna Polívková (45), prý rozhodně nečekala, že se ve StarDance dostane do finále. Ani, že soutěž vyhraje. Dojatá v závěrečném proslovu děkovala snad všem na světě. Mámě, tátovi, kamarádům, svému tanečníkovi a samozřejmě televizním divákům. Jen přítele opomenula.

Anna nepatří ke známým tvářím, které by své soukromí vykřikovaly do světa. Ovšem ještě v květnu tvrdila, jak s přítelem, muzikantem Jakubem Xavierem Barem, s nímž byla přes dva roky, plánuje bydlení v domku se zahradou. Jediná její reakce na to, když jsme se zeptali, čím to, že ji ani jednou nepřišel podpořit na soutěž, byla dost mlhavá. "To neřešte, nevšímejte si toho,“ řekla Super.cz.

Naopak se s radostí rozpovídala o tom, jak spolu s otcem Bolkem Polívkou (74) připravuje novou divadelní hru, která by se měla na jevišti realizovat v únoru. "Dlouho jsme o tom jen mluvili, ale teď se to stává skutečností. A mluvíme o společném hraní i s maminkou, to je ale zatím ve hvězdách," dodala k případné spolupráci s Evelýnou Steimarovou.

Co nejrychleji od soukromí ovšem přešla k tomu, že chtěla poděkovat naším prostřednictvím také dvěma společenským organizacím. Ovšem nevěřila, že její poděkování nesestříháme. V reportáži nechybí, takže doufáme, že jsme udělali Aničce radost, když už ji nepotěší, že se na veřejnost dostala spekulace o jejím rozchodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám