Hlavní obsah
Článek

Dosavadních devět Českých Miss se poprvé v historii soutěže sešlo společně v ateliéru, aby nafotily kampaň na velké finále jubilejního 10. ročníku. Kateřina Smejkalová, Renata Langmannová (37), Lucie Hadašová (37), Eliška Bučková (34), Iveta Vítová (40), Jitka Válková (32), Jitka Nováčková (31), Tereza Chlebovská (33) a Gabriela Kratochvílová (34) - devět královen krásy pózovalo před objektivem fotografa Jana Tůmy.

A jaké to je mít před objektivem devět krásek najednou? „Je úžasné sledovat, jak od vítězství ještě zkrásněly, rozkvetly, jsou z nich sebevědomé, úspěšné mladé ženy. A i když už jsou z

některých maminky, na kráse jim to neubralo, ba naopak,“ pochvaluje si focení kampaně Jan Tůma a dodává: „Už za sebou máme focení i letošních finalistek a jsem upřímně zvědavý, která se stane tou desátou královnou krásy."

Sladit termíny všech devíti vítězek nebylo vzhledem k jejich pracovním povinnostem vůbec jednoduché. Nejmladším členem týmu se tak stala malá Anetka čerstvé maminky Ivety Lutovské Vítové a nakonec se dokonce podařilo, aby se s Českými Miss vyfotila i ředitelka soutěže Michaela Maláčová, která přijela dívky pozdravit.

Reklama

Další články

Načítám