Hlavní obsah
Článek

Svým výjimečným pěveckým nadáním, skromností a plachým pohledem si získal sympatie sta tisíců diváků. Přestože od jeho vítězství v druhé řadě soutěže Česko hledá Superstar uplynulo už osm let, Vlasta Horváth se nezměnil. Za dlouholetou podporu se nyní svým fanouškům rozhodl odvděčit. Vyslyšel jejich přání a nazpíval první vánoční autorskou píseň s názvem Přihořívá. Jak se mu to povedlo, si poslechněte v naší ukázce.

První verze nového vánočního singlu Přihořívá vznikla již před třemi lety, až letos ji ale Vlasta Horváth vytáhl z pomyslného muzikantského šuplíku a dokončil. „Impulsem pro složení vánoční písně pro mě byli především moji fanoušci. V průběhu uplynulých let na mě neustále apelovali s tímto přáním, ale vždycky z toho nakonec sešlo. Za to, že nezůstalo u planých slibů a píseň je konečně hotová, patří velký dík kamarádce Elišce Hlavové, která pro mě otextovala nejen Přihořívá, ale i další skladby z připravovaného alba,“ říká talentovaný zpěvák a muzikant, který se chtěl vyvarovat natočení prvoplánové koledy.

„Víc než ty tři sváteční dny plné jídla, pohádek a nicnedělání mám rád to, co jim předchází. Od té doby, co se nám narodila první dcera, prožívám advent úplně jinak. Není pro mě synonymem honby za dárky, ale časem zastavení a rozjímání, pocitem neskutečného štěstí, které prožívám, když v dětských očích vidím upřímnou radost z každého dalšího otevřeného okýnka na adventním kalendáři. A o to jsem se chtěl podělit,“ přiznává Vlasta. Ten se atmosférou v nahrávacím studiu nechal unést natolik, že plánuje příští rok vydat celé vánoční album.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám