Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Kdyby se volil ten nejdivočejší dekolt letošního roku, dost možná by to vyhrála Yvetta Blanarovičová (60). Na galakoncert La Sophia totiž jeho hlavní aktérka dorazila v dobře známých šatech, které na sobě neměla poprvé. Tentokráte jim ovšem chyběl jeden podstatný detail. Ramínka.

„Do poslední chvíle jsem režírovala generálku, měla jsem deset minut na převléknutí a zjistila jsem, že nemám k šatům ramínka. Byly to na pódiu krušné chvilky, protože jsem si pořád kontrolovala výstřih, aby mi neslítnul dolů. Nervy pracovaly a pot mi tekl po čele. Ale ustála jsem to,“ vzpomíná na jedno z nejdramatičtějších vystoupení letošního roku Yvetta.

„Budu-li v těchto šatech ještě někdy vystupovat, myslím, že už na ramínka nikdy nezapomenu,“ směje se dnes Yvetta, která znervóznila většinu chlapů v sále a zastínila všechny vystupující talentované děti. Za improvizaci s šaty, při které stačilo málo a všichni by na vlastní oči viděli to, co smí vidět jen hereččin partner, by si zasloužila medaili. Vy si s námi můžete trapas, který hrozil, připomenout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám