Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz v pondělí jako první informoval, Vašek Noid Bárta (43) a Gabriela Dvořáková (35) spolu už netvoří pár. Řekli si pár hnusných věcí, které je natolik odcizily, že museli od sebe. Gábina se už přestěhovala, a i když oba svorně tvrdí, že nechtějí veřejně ventilovat přesné důvody toho, proč museli od sebe, Super.cz se podařilo hovořit s velmi blízkým kamarádem krásné modelky a učitelky. Ten to vidí jasně. „Noid chytnul podzimní depresi a začal na Gabču nepříčetně žárlit!“ říká.

„Nějaké problémy spolu měli, ale vždy to přešli. Jenže asi před měsícem Bárta chytnul nějakou uměleckou depku a začal se chovat divně. Gábině třeba řekl, že nezvládá, jak na ni neuvěřitelně žárlí a že mu stejně jednou uteče i s dítětem a že ho to zabije,“ tvrdí přítel modelky.

„Snažili se to dát dohromady, ale nešlo to. Od té doby to mezi nimi šlo z kopce. Teď o víkendu Noid oznámil všem kolem sebe, že to musí ukončit. Paradoxně to byla zase Gábina, která ho utěšovala a vymlouvala mu, aby nedělal žádné blbosti. Jak byl z toho psychicky na dně, měl úplně černé myšlenky,“ dodal muž.

Noid už dříve pro Super.cz naznačil, že jeho verze je úplně jiná, ale odmítá veřejně komentovat možné důvody, proč to mezi ním a krásnou Dvořákovou neklaplo.

Ti, kteří věří na sílu znamení, ho však důrazně varují, aby si příště coby Štír zase nezačal s někým, kdo se narodil ve stejném období roku. Taková dvojice je údajně velmi nekompatibilní a dochází pak k velmi bolestivým rozchodům.

Reklama

Další články

Načítám