Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devětatřicetiletá americká herečka Tami Erin, jež nejvíc proslula v jedenácti letech ztvárněním copaté zrzavé Pipi v seriálu Nová dobrodružství Pipi Punčochaté, který byl natočen podle románu švédské autorky Astrid Lindgren, se v dospělosti na hony vzdálila dětské hrdince z televizních obrazovek. Poté, co vyšlo najevo, že si kromě focení erotických snímků neváhala přivydělat i natočením peprného filmu, který rozhodně není pro dětské diváky, na sebe opět strhla pozornost. Ani tentokrát si reputaci nevylepšila, dokonce se zapletla se zákonem.

Nejen že herečka usedla za volant opilá, ale dokonce během své ‚spanilé jízdy‘ zvládla nabourat tři auta a od nehod ujet. Vše se odehrálo v sobotu nad ránem v Los Angeles. Podle informací serveru TMZ musela být po nárazech minimálně jedna osoba hospitalizována, kvůli čemuž se z přestupku stal trestný čin.

Bývalá dětská hvězda údajně nabourala první auto a ujela, to samé se stalo i v druhém případě s jiným vozidlem. Až náraz do třetího vozidla ji konečně zastavil. Po pozitivním testu na alkohol byla Erin zatčena za řízení pod vlivem alkoholu a trestného činu, kterého se dopustila ve chvíli, kdy způsobila opakovaně nehodu a z místa ujela. Kauce byla stanovena na sto tisíc dolarů

Reklama

Další články

Načítám