Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) vypadá opět jako princezna a evidentně za to může to, že konečně přestala pít alkohol. Jak potvrdil její manžel Josef Rychtář, Iveta chodí kolem panáků obloukem. "Když jsme šli posledně nakoupit a prošli kolem regálu s alkoholem, tak jsem si do ní slovně šťouchnul, jestli si nekoupíme láhev na večer. Odpověděla mi, že určitě ne, že jí smrdí," prozradil Šípu Rychtář.

Může za to prý její spokojenost v manželství a psychická vyrovnanost. "Největší podíl na tom má ona sama a svatba v tom určitě roli sehrála. Má rodinné zázemí, takové to teplo domova, po kterém toužila. Rozhodla se bojovat a jde si za tím. Podařilo se jí najít sebevědomí. My jsme jí s Arturem vytvořili podmínky, aby mohla dělat to, co ji nejvíce baví, což je pro ni zpěv," dodal Rychtář.

Iveta zase zpívá, dokonce živě, a připravuje vánoční pořad na jedné televizní stanici. Její fanoušci se tak určitě mají na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám