Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) je opět nezadaná. Po třech letech dala kopačky o třicet let mladšímu tanečníkovi Brahimu Zaibatovi. Popová královna však zřejmě o Vánocích nebude s dětmi sama. Svátky prožije se svým bývalým manželem Seanem Pennem, za něhož byla provdaná v letech 1985 až 1989. Poslední dny s ním trávila na Haiti a pomáhala tam obětem ničivého zemětřesení.

„Potřebuje někoho, kdo je jí mnohem rovnější. Potřebuje neustále podněty, které jí Sean dokáže dávat. Sean a Madonna se teď chtějí vidět během Vánoc, a Madonna dokonce zvažuje, že by je strávila na Haiti. Jsou pořád v kontaktu. Přátelé si dělají legraci, že se znova vezmou přesně za rok touto dobou,“ píše britský deník The Sun.

Penn se poslední rok začal kolem Madonny motat, navštívil její koncert a prohlásil o ní, že je stále velmi sexy. Pak se domluvili na spolupráci kvůli pomoci Haiti a od té doby se vídají často. Madonně navíc začalo vadit, že pětadvacetiletý Brahim se drží striktně islámu a odmítá její kabalistické učení.

„Její duchovní vůdcové (kabalističtí) jí poradili, aby to skončila. Podle nich nemá Brahim pro ni dobrou energii a potřebuje někoho staršího. Brahim pro ni byl fajn v určitou chvíli, protože potřebovala někoho mladého a zábavného bez závazků,“ píše dále The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám