Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo, že zpěvák Sámer Issa (38) se nemůže vzpamatovat ze šoku, který utrpěl, když na jeho křtu diáře pro rok 2014 vydaným na pomoc syrským dětem pobodali člověka. Teď ještě musí řešit exekutory!

Na to, že Issa není úplně bez dluhů, redakci upozornil anonym. A jeho zprávu potvrdila i Exekutorská komora.

„Sámer Issa čelí podle Centrální evidence exekucí jednomu řízení. Exekuci nařídil Okresní soud v Děčíně na návrh věřitele v letošním roce. Dlužná částka činí jen na jistině (tj. bez nákladů a příslušenství) cca 31.000 korun,“ uvedla mluvčí českých exekutorů Petra Báčová. Celkem se tak dluh, včetně úroků, výdělku advokáta žalující strany a také odměny exekutora může vyšplhat klidně i na padesát tisíc korun.

„Nepište to, prosím. Vypadá to hloupě, jako bych neměl peníze. Já je samozřejmě mám, jen jsem tyhle věci neměl v pořádku, neřešil jsem to. Už to ale nějakou dobu splácím a ještě dnes dojdu do banky a doplatím zbytek, abych to měl z krku a neměl černý puntík,“ reagoval na dluh Issa ve čtvrtek.

Není ovšem jediným z českého showbyznysu (a už vůbec ne jediným v tomto státě), kdo zapomíná na své povinnosti. Soudy řeší statisíce podobných případů za rok a většinou jde o opomenutí a ne o platební neschopnost dlužníka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám