Hlavní obsah
Článek

Zdenička Soušková se zapsala do dějin nejen jako nejvnadnější účastnice VyVolených, ale také jako největší smolařka v lásce. Lepí se na ni totiž lidé, kteří se očividně chtějí jen zviditelnit.

V posledních měsících toho Zdenička opravdu prožila hodně a její milostný život by vydal na román plný nečekaných zvratů. Atraktivní VyVolená si letos při hledání partnera prožila více nesnází než jiní lidé za celý život. Smůla se Zdeničce lepí na paty a vypadá to, že už nebude nikomu důvěřovat a z nevyzpytatelných vod šoubyznysu dá přednost poctivé práci v kadeřnictví.

Během působení v reality show se Zdenička sblížila s buldokem Thomasem, ale jejich vztah mimo zdi vily nefungoval. Zadlužený drsňák měl jiné životní priority, a tak u něj štěstí našla samozvaná zlatokopka s pochybnou minulostí Silvie Řeháková.

Ta je pro pár chvil slávy schopná udělat cokoliv, a tak se pochlubila svým nejnovějším úlovkem. Thomasova osudová láska si vyrazila do pražského gay klubu, kde se okamžitě sblížila s dívkou, která měla spadeno na Zdeničku. ExVyVolená dokonce podlehla jejím krásným očím a zpochybnila kvůli ní svou orientaci. Fotka Báry a Silvie v objetí jí ovšem otevřela oči.

„Moc jim to spolu sluší. Cizopasníci jsou bohužel opravdu všude. Ale proč nepomoci druhým lidem k popularitě?“ reagovala s nadhledem Zdenička, která už ví, jaké nástrahy na ni čekají. S Bárou to ovšem původně myslela vážně a tento karambol by ji teoreticky mohl opět spojit s Thomasem. VyVolený buldok je totiž vyhlášeným odpůrcem homosexuality a Silvie ho svým řáděním se sobě rovnou Bárou určitě nepotěší.

„Nikdo mě nezval na drink,“ vylíčila Silvie svou šokující zkušenost z gay klubu. Thomasova holka je asi zvyklá na jiné zacházení, a tak bude muset příště vyrazit někam, kde bude mít pití zdarma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám