Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) toho letos zažila opravdu hodně. Začátkem roku si poprvé vyzkoušela roli porotkyně v pěvecké soutěži SuperStar, a tak bylo nad slunce jasné, že se na několik týdnů ocitne pod slídivým drobnohledem zvídavých fotografů a médií.

Stalo se už tradicí, že bulvár nekomentoval, tak jak by si Ewa jistě nejvíc přála, pouze její nesporné pěvecké úspěchy, ale i to, jakou má postavu. Dvacetiletá zpěvačka se totiž prezentuje zaoblenými ženskými tvary, které jsou pánským pokolením buď nepokrytě obdivovány, nebo naopak s odporem zavrhovány.

My jsme se rozhodli potěšit ty fanoušky, kteří žensky tvarované křivky Ewy Farne obdivují a zpěvačka se jim líbí přesně taková, jaká je.

Zapátrali jsme v archivu a připravili jsme pro vás velkou fotogalerii těch nejlepších záběrů na pozadí Ewy Farne. Zejména v SuperStar se bylo opravdu na co dívat. Farna své pozadí větších rozměrů často nechala obepínat v těsných sukénkách, a tak si vskutku každý přišel opravdu na své.

Někdy byla zpěvačka sexy, jindy nevhodně zvolený outfit naopak zbytečně přidával kila navíc. Přesto se její zadek stal podobným fenoménem, jakým je v zahraničí například zadek slavné Jennifer Lopez (54). A samotná Farna se přirovnání k úspěšné zpěvačce vůbec nebrání.

"Jsem něco mezi J.Lo., Kim Kardashian a Beyoncé a na svůj zadek jsem pyšná," nechala se slyšet Farna, která nabádá všechny dívky, aby byly se svou postavou spokojeny a netrpěly hlady jen kvůli tomu, aby vypadaly jako anorektické modelky z titulních stran módních magazínů.

Reklama

Další články

Načítám