Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přebalu nejnovějšího alba vypadá Britney Spears (32) sice jako topmodelka, ale její skutečná tvář je zcela jiná. Jak zvládá kombinovat život popové hvězdy a dvojnásobné matky?

Britney toho na svůj věk zažila opravdu hodně a co se týče počtů comebacků, může jí konkurovat snad jen Iveta Bartošová. Letos vydala své osmé řadové album Britney Jean, které sice netrhá rekordy jako její dřívější nahrávky, ale to zpěvačku s divokou minulostí nemusí moc trápit. Brzy totiž zahájí dvouleté angažmá v Las Vegas, které jí zajistí pohádkový příjem.

Bývalá popová princezna se teď vytratí ze scény, aby pravidelně vystupovala v hotelu Planet Hollywood, kde bude hlavní atrakcí „města hříchu“. Aby ovšem náročný program zvládla, musí se dostat do dobré kondice.

Zpěvačka je tak k vidění na ulicích v oblečení, které toho na první pohled hodně zažilo. Britney nejspíš dává přednost pohodlí a kašle na trendy v oblasti sportovních outfitů. Při běhání tak jako správná žena z lidu zvolila vytahanou šedou mikinu a upatlané tepláky nesoucí stopy po kreativním řádění jejích synů Seana (8) a Jaydena (7).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám