Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Exmilenec Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (49) se rozhodl, že si pěkně podá moderátora Jana Krause (70). Ten ho totiž nakrkl tím, že z jeho návštěvy v pořadu Show Jana Krause nechal vystřihnout povídání o domácím násilí a týrání žen, proti kterému bojuje, a celé Macurovo vystoupení postavil na legráckách o Ivetě Bartošové. Břitkého moderátora teď nachytal v centru Prahy a chtěl si zjednat pořádek, Kraus před ním údajně ale utekl!

„Synek u mě má docela vroubek, tak když jsem ho potkal, říkám mu: ‚Pane, já vás znám, počkejte, pojďte sem.‘ Uviděl, kdo jsem, a rychle přidával do kroku a se srabským úsměvem zmizel kdesi v dáli. Srab jeden. On moc dobře ví, co mi udělal,“ zlobí se Macura. Ten prý produkci dopředu upozorňoval, že do show nejde kvůli Bartošové, ale kvůli domácímu násilí, a mělo mu být přislíbeno, že i na to dojde řeč. Jenže v televizním vysílání se vyprávění o něm neobjevilo.

„Štáb mi potvrdil, že do střihu zasahuje přímo pan Kraus. Udělal na mě podvod. Nechtěl jsem ho ale na ulici praštit, jen jsem se chtěl domluvit na druhém vystoupení, kde by se vše uvedlo na pravou míru. A asi bych si neodpustil nějakou poznámku k tomu, jak se znám,“ dodal Macura.

Jan Kraus by Macuru neměl zlobit, jinak mu hrozí, že ho Zdeněk také zachrání!

Reklama

Další články

Načítám