Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická modelka Elizabeth Cathey specializující se na ‚fetiš‘ módu, tedy nejrůznější dráždivé prádélko jako jsou korzety a podvazky ve stylu burlesek, ale i latexové oblečky, se málem musela rozloučit s kariérou. Domnívala se, že zárukou většího úspěchu a dostatku pracovních nabídek by bylo zvětšení ňader, ale nakonec to byla právě operace, která ji málem o vše připravila. Po čase zjistila, že lékaři do jejích prsou vpravili toxické implantáty.

Elizabeth byla zdrcená, když zjistila, že implantáty, na které tak dlouho šetřila, musí ven. „Když mi došlo, že můžu skončit opět s úplně plochým hrudníkem, byla jsem zděšená,“ řekla Cathey s tím, že by to znamenalo konec úspěšně rozjeté modelingové dráhy. To také k zármutku mnohých obdivovatelů oficiálně oznámila, protože na další operaci už neměla.

Díky skvělým přátelům a rodině se však nakonec svému snu může věnovat dál. Ti potají uspořádali pro nešťastnou krásku z Worchesteru sbírku, která nakonec na operaci bohatě vystačila. Jak moc se práce chirurgům vydařila, už se můžete podívat v galerii…

Reklama

Další články

Načítám