Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nehodou s tragickým koncem, při které vyhasly dva mladé životy, se od počátku zabývají policisté. Chtějí najít příčinu smrti herce Paula Walkera a jeho kamaráda Rogera Rodase, jenž vůz řídil. Pomoci by jim v tom měly i záběry bezpečnostní kamery umístěné na nedaleké budově, které moment nehody zaznamenaly.

Video je sice nevalné kvality, ale napovídá, že ve srážce pravděpodobně nefigurovalo žádné jiné vozidlo a Porsche Carrera GT, v němž oba muži jeli, brzdilo až těsně před nárazem. Zaznamenán je silný výbuch, během něhož se sportovní vozidlo ocitlo v plamenech během sekundy. Záběry, které nahánějí hrůzu, dokazují, že posádka neměla šanci dostat se ven z auta a vyváznout bez následků.

Místo nehody, k níž došlo v sobotu odpoledne v kalifornském městě Santa Clarita, je od neděle v obležení fanoušků, kteří zde nechávají květiny a jiné upomínkové předměty. Kromě hercova kolegy z Rychle a zběsile Tyrese Gibsona se s Walkerem přišel rozloučit i Vin Diesel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám