Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Felix Slováček měl prý na svých sedmdesátinách v notně podnapilém stavu označit Karla Gotta (†80) nelichotivě coby mužské pohlavní ústrojí, aby se pak nevěrohodně vymlouval, že mluvil o někom jiném, jen si nepamatuje, o kom. Aféra nyní pokračuje. Přestože Felix přišel se spásným nápadem, že urážku směřoval nikoliv k dlouholetému spolupracovníku, nýbrž k muži, který by unesl snad i obvinění s genocidy! Jenže Karla Gotta (a nejen jeho) nepřesvědčil.

„Šlo o Domenica Martucciho, to o něm jsem mluvil,“ vtipkuje Felix Slováček a Martucci tuhle dedukci, která připomíná chytání se tonoucího stébla, potvrdil.

Jenže Gotta to nepřesvědčilo. Už déle si myslí, že Slováček hovořil o něm. A co říká nyní na to, že mužským pohlavním orgánem má být Martucci? Sám prohlásil, že se bude smát, pokud saxofonista skutečně někoho označí, když si v den propuknutí aféry jako by nic nepamatoval. „No, to je… Nevím. Ať si s tím Felix dělá, co chce, je mi to už jedno. Neřeknu k tomu už ani slovo,“ sdělil Super.cz Gott otrávený tím, co musí řešit.

Martuccimu je ke cti, že brání dlouholetého kamaráda a že na sebe vzal takovou nelichotivou poznámku. Od Felixe Slováčka by se ale dalo čekat, že bude méně pochybovat o chytrosti svého přítele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám