Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle nikdo nečekal. V pátém díle šesté řady taneční soutěže StarDance vypadl Ondřej Brzobohatý (41) a Eva Krejčířová. V soutěži nadále zůstává hercova partnerka Taťána Kuchařová (36).

Ondřejovi a Evě se staly osudnými latinskoamerické tance samba a salsa. Prvně jmenovaný tanec nezatancoval pár zrovna technicky dokonale. Přesto se po svém výkonu dočkali potlesku od publika a pozitivního hodnocení poroty. Taneční klání v salse dokonce na plné čáře vyhráli. O to větší bylo překvapení, když si při vyhlašování výsledků k sobě moderátoři přivolali právě je.

Brzobohatý jen těžko skrýval překvapení ve tváři, jeho partnerka se ani nepokoušela tlumit emoce a rozplakala se. „Jsem rád, že jsem v té soutěži mohl být. Užil jsem si to do poslední chvíle," nechal se slyšet herec, který byl přirozeně hodně vyvedený z míry. „Budu podporovat Taťánu. Všichni, kdo jste posílali hlas mně, tak teď ho posílejte Taťáně," dodal vyřazený tanečník.

Reklama

Další články

Načítám