Hlavní obsah
Článek

Finále čtvrté série VyVolených je zdárně za námi. O pět melounů se utkal favorit soutěže a vítěz první řady Vlado se svou největší kámoškou Pavlínou. A překvápko se nekoná. Diváci poslali celkem 416 tisíc hlasů. S třiasedmdesáti procenty hlasů zcela nepřekvapivě triumfoval Vlado Dobrovodský.

„Dneska už vím, že znova už bych to nedal. Bylo to mé maximum. Poslední měsíc jsem byl na dně. Dneska v pětatřiceti letech mi to už nic nevzalo. Nebyl jsem uzavřenej a vylekanej jako před lety. Jsem rád, že jsem tady byl,“ komentoval své působení ve vile Vlado před svou výhrou.

Vítězství ho nakonec opět rozplakalo. Podruhé v historii zůstal Vlado sám ve vile a zase bulel jako želva. „Já jsem strašně štastnej. Nikdy na to nezapomenu. Já jsem to tu opravdu miloval. Bude mi to chybět, protože vím, že už to nikdy nebude. Bylo to tak těžký,“ pronesl Vlado se slzami v očích, když se loučil s vilou.

Do studia nakonec dorazil s úsměvem na tváři a stejně jako před osmi lety dělal rozmáchlá gesta a líbal podlahu. Stal se tak zřejmě jediným člověkem, který v Čechách vyhrál dvakrát po sobě v reality show a odnesl si pohádkovou výhru.

Reklama

Další články

Načítám