Hlavní obsah
Famous
Článek

Třicetiletý Patrick Moote na ten okamžik nikdy nezapomene. V poločase basketbalového zápasu poklekl na hřišti před tisícovkami diváků a požádal svou přítelkyni o ruku. Když ho odmítla, netušil, že ještě větší hanba bude následovat. Ona totiž stihla všem prozradit důvod – že má příliš malý penis, který ji neuspokojuje. Patrick se z brutální facky ale rychle vzpamatoval a rozhodl se natočit o penisech dokument. Procestoval svět a zjišťoval, zda, proč a komu na velikosti záleží a jak lze pyj zvětšit.

Rozhovory s muži i ženami, odborníky, laiky, lékaři i domorodými šamany z New Yorku, Tchaj-wanu či Papuy Nové Guiney natáčel a nakonec vše sestříhal do dokumentu Unhung Hero – Neobdařený hrdina.

„Vždycky jsem se zabýval věcmi, kvůli nimž jsem se cítil nesebejistě a v tomto jsem viděl příležitost odpovědět na otázku, která si. myslím. trápí mnoho chlapů a… mě. I když jsem se o tom bavil s lidmi, neměl jsem pocit, že se ztrapňuji. Vždy jsem se cítil tak, že sloužím mužům obecně,“ svěřil atraktivní Patrick v rozhovoru pro New York Post.

Ačkoli odmítá prozradit přesnou míru svého pohlavního údu, urologové mu potvrdili, že jeho pyj dosahuje rozměrů podprůměrných. Vyzpovídal také bývalé přítelkyně, na škále od jedné do desíti ho měly hodnotit. Jedna mu dala trojku a druhá slušně poznamenala, že by mohl být větší.

„Pokud byste řekli, že průměrný penis má kolem pěti a půl palců (čtrnácti centimetrů), tak budu podprůměrný,“ svěřil Moote v rozhovoru pro Rolling Stone.

V dokumentu zjišťuje, že na velikosti lidem záleží, ovšem pro polovinu to není žádná zásadní věc. A záleží na ní mnohem více mužům než ženám. Pánům pak především v šatnách a saunách, kde se vzájemně poměřují. Moote strávil den také s majitelem největšího pyje na světě Jonahem Falconem. Jeho penis měří v klidu čtyřiadvacet centimetrů a v erekci čtyřiatřicet centimetrů.

Po světě vedle toho sbíral recepty na zvětšení pyje. Na Tchaj-wanu dostal želví varlata a likér s naloženým plazem. Jiný muž mu doporučil věšet si na penis závaží. V Jižní Koreji mu doktor Yoo-Soo Lee nabídl plastiku. Ta spočívá v odebrání tuku z pozadí a vložení do penisu.

Patrick si také dodal odvahy a začal randit. Jedna dívka mu prý po pár schůzkách – když takzvaně došlo na věc – řekla: „Ach můj bože, není zase tak malý!“

„Nemyslím si, že mám opravdu malý penis, jen vím, že není nijak zvlášť ohromující nebo výjimečný. Ale je to můj penis, miluji ho a je úžasný. Přesto mám kvůli němu pořád mindráky. Rozhodně mě ten dokument nevyléčil zcela. Určitě teď nebudu chodit na večírky a stahovat kalhoty,“ dodal Moote v rozhovoru pro New York Post.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám