Hlavní obsah
Článek

Snad nejskromnější tuzemská královna krásy a držitelka titulu Miss Europe z roku 1995 Monika Žídková (36) nestárne. Od doby, kdy získala svůj titul, uběhlo již neuvěřitelných osmnáct let. Vypadá však stále skvěle, a to i bez make-upu. „Když vyrážím někam soukromě, nelíčím se vůbec,“ přiznala Super.cz Monika.

Důkazem jsou fotografie z nedávného výletu do Paříže, kam se Monika vydala se svým manželem Petrem a partou kamarádů. „V Paříži jsem byla už poosmé. Miluju tamní kulturu. Paříž je město, kde je stále co poznávat. Vyrazili jsme bez dětí, jen s bandou kamarádů. Tak trochu jsme se vrátili do starých časů,“ svěřila Monika.

Kromě famózního zjevu se pramálo změnil i Moničin soukromý a pracovní život. Stále žije spokojeným životem v Kravařích stranou médií, podniká a je spokojenou mámou dvou dětí. „Pořád mě pronásleduje ten můj missí život. Pomáhám organizovat různé společenské akce, moderuji a stále mám kosmetickou firmu,“ přiznala Monika, která už tuhle sobotu v brněnském Hotelu Voroněž zasedne v porotě prvního ročníku Miss Farmacie, jehož se stala patronkou a kde se bude vybírat ta nejpůvabnější farmaceutická pracovnice.

Reklama

Další články

Načítám