Hlavní obsah
Článek

Mladá zpěvačka Bára Vaculíková je dcerou známé Saxany Petry Černocké. Nemyslí si ovšem, že někdy dosáhne popularity své matky. "Doba je jiná, než byla za máminých časů. Stát se může cokoliv, ale myslím, že tak známá nikdy nebudu," říká sebekriticky.

"Když máma začínala, byly tady tři čtyři kapely, já mám úplně jinou pozici, v tomhle ranku jsou desítky a stovky skupin. Abyste se dnes stali celebritou, tak musíte do SuperStar, ale i když jsem to zkoušela, nepomohlo mi to," přiznala.

Zkusila to tedy z jiného soudku. S kolegyní z bývalé kapely Yellow Sisters vytvořily projekt Mateřská.com. "Byla to shoda okolností, že se nám narodily děti, a možná se nám povedlo humorným způsobem vyjádřit to, co cítí spousta maminek. Vzbudilo to pro nás až nečekaný ohlas," pochvalovala si naopak.

Ohlas byl i na jejich křest desky, ovšem z toho Bára až tak nadšená není. "Měli jsme tam takovou instalaci, která je vlastně sofistikovaný projekt organizace pro aktivní rodičovství. Má ilustrovat prostor, jak se miminko cítí u maminky v bříšku. Bohužel na křtu z toho vzniklo jen jakési bulvární zpestření, že jsme tam měly nechutnou obrovskou dělohu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám