Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) se sice zatím zákrokům na klinice plastické chirurgie vyhýbá, i když je její tváří. Ale novou klientku jim přesto přivedla. A to svoji starší sestru Yvonu, která chtěla trochu omladit, ovšem ne příliš invazivní metodou.

Pozvednutí kontur v obličeji a vyhlazení vrásek se dá naštěstí udělat tak, aby po zákroku nebyly viditelné žádné jizvičky, zůstane pouze mladistvý vzhled. "Mám okolo sebe pár lidí, kteří tento lifting na klinice podstoupili, a výsledek byl přirozený, vypadali o deset let mladší, tak jsem zvědavá, co to udělá s Yvonkou," svěřila Simona, když se sestrou na ostravskou pobočku známé kliniky dorazila.

"Já sama tento zákrok za sebou nemám, ale určitě to bude do budoucna také moje volba číslo jedna, až se ozve čas,“ dodává s úsměvem Simona. Omlazení zajišťují speciální jemné nitě, tento novodobý lifting funguje bez nutnosti odstraňování přebytečné kůže řezy skalpelem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám