Hlavní obsah
Článek

Když Lucka dorazila v červenci na casting do VyVolených, netušila, že se v reality show udrží až do samotného závěru, kdy bude o 11 kilo těžší. Zevlování ve vile si na její postavě vybralo krutou daň.

Krotitelka psů se do reality show dostala jako štíhlá a relativně atraktivní dívka. To už je ovšem minulostí. Lucka ve vile neskutečně nakynula zejména v sedacích partiích, a navíc si rázně zkrátila vlasy, což jí ve výsledku přidává na věku. Při srovnání jejích fotek pořízených v rozmezí čtyř měsíců se zdá, že uběhlo několik let.

Lucce v reality show očividně chutná a nesvědčí jí stísněný prostor, v němž se nemůže prohánět se svými domácími mazlíčky. Svou tukovou zásobu si ovšem začala uvědomovat až ve chvíli, kdy došlo na vážení. Lucka stačila nabrat 11 kilogramů a po tomto zjištění se zhroutila. V zimě pro ni navíc nebude jednoduché se nadváhy zbavit, protože na ni čeká pokušení v podobě vánočních hodů, kterým zmlsaná zrzka určitě neodolá.

Kila navíc nejsou ovšem pro výsledek reality show rozhodující. Soutěž totiž opustily štíhlé konkurentky jako Nikol či Eva a o výhru Lucka usiluje společně s Romanou a Pavlínou, pro něž je boubelatost spojovacím prvkem. Dnes se cvičitelka psů utká v duelu s favorizovaným Vladkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám