Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vila VyVolených působila v posledních dnech značně opuštěně, ale s tím je konec. Do reality show se totiž vrací dav neúspěšných adeptů, kteří v soutěži pohořeli. Nejspíš se jim stýská po vyhřáté ložnici a pravidelné stravě.

Po pátečním duelu zůstanou ve vile jen tři soutěžící, jimž dělá společnost provokatérka Regina. Na tak skromný kolektiv ale nejsou diváci zvědaví, a tak se televize rozhodla závěr reality show pořádně připepřit. Pod jednou střechou se tak v sobotu setkají téměř všichni soutěžící, kteří poslední řadou VyVolených propluli.

Některá setkání mohou skončit dost překvapivě. Na staré dobré časy zavzpomíná Thomas, který se ve vile zamiloval do Zdeničky. Jejich láska ovšem změnu do reality neustála a VyVolený buldok si našel náhradu. Probudí se ve vile jejich vzájemné sympatie?

Největší radost ze setkání VyVolených bude mít určitě Pavlína, za níž dorazí její partnerka Mirka, která se v reality show příliš dlouho neudržela. Víkendového "soustředění" se zúčastní i Ládík, Martin, Nikol, Mirek, Eva, Honza a Zdena Regina, aby si diváci mohli připomenout zapomenuté tváře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám