Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová (52) je až po uši zamilovaná do o šestnáct let mladšího přítele Josefa Pizingera, se kterým momentálně tráví první společnou dovolenou na Novém Zélandu.

Ještě předtím se ale v Limuzíně rozpovídala o tom, jak na jejího kolouška reagovaly kamarádky. „Je to bláznivý, když si uvědomím, kolik mi je let, ale jsou věci v životě, které tě potkají a které neplánuješ,“ míní Svobodová.

„Moje kamarádky jsou bezvadný, když se to na začátku dozvěděly, tak seděly u stolu se svými manželi a říkaly: 'No to je ale hrozný, ty vůbec nemyslíš na budoucnost, Vendulo. Máš odpovědnost za práci a za dítě.' A já jim říkala, že to můj soukromý život nezmění,“ vyprávěla Vendula.

Jakmile ale manželé odešli pryč, kamarádky se hned na Vendulu vrhly s otázkami. „Hned říkaly: 'Ty jo, Vendulo, to je senzační, vyprávěj, jaké to je.' Každý je zvědavý, holky z toho byly úplně šílený,“ smála se Vendula, které mladší partner evidentně svědčí. A zdá se, že by si randění s kolouškem aspoň na chvilku chtěla vyzkoušet každá vyzrálá žena.

Reklama

Další články

Načítám