Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Herčíková se nezastaví. Téměř denně hraje v divadle, má natáčení, i když teď se jí volný čas trochu rozrostl, protože seriál Gympl, v němž hrála, už měl dotočnou. Kromě toho všeho ale vypomáhá manželovi v jeho veterinární ordinaci.

"Když na veterině bydlím, tak tam denně jsem. Ale ne kvůli tomu, že bych musela, ale protože mě to baví. Každý normální člověk má rád zvířata a já ještě o trochu víc," řekla Super.cz Katka. Dokonce si vzala na starost i stránku veteriny na sociální síti.

"Přispívám tam každý den, i když ne nějakými dlouhými texty, ty by podle mne ani lidé číst nechtěli,“ míní. A neuvažuje i o tom, že by sepsala příběhy veterinářovy manželky, když už její muž napsal šest knih ve spolupráci s hereččinou maminkou Alenou Hrachovcovou?

"Když paměti, tak by se s nimi mělo asi ještě nějaký čas počkat. Ale můj muž píše další knížku, která by měla co nevidět vyjít. A vždycky před Vánocemi se jeho knihy prodávají úplně nejlépe," pochvalovala si Herčíková, která se stala kmotrou nového charitativního kalendáře pro psí útulky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám