Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aneta Krejčíková, kterou známe ze seriálu Ulice, je žena, podle které by se daly malovat komiksové hrdinky, jaké tvořil Kája Saudek (†80). Sama by se ovšem v takovém stylingu dobře necítila, raději nosí pánskou módu.

"I když od doby, co mi narostla prsa a mám je opravdu velká, je to trochu problém," krčila rameny Aneta, která chodí v legínách a bílých trikách bez výstřihu a nechce se jí na své přednosti upozorňovat. "Každý chce asi to, co nemá," míní herečka.

O mnoho odvážnější nebyla ani v kalendáři pro psí útulky, kde fotila jeden snímek společně s Patricií Solaříkovou. Tam byly za dvě stopařky. "Já ale stopem jela jen jednou. Z jedné vesničky u Českých Budějovic do Českých Budějovic. Od dětství mi vtloukali do hlavy, že je to pro holku nebezpečné. Kdybych se narodila jako kluk, byla bych v životě odvážnější v mnoha věcech," uzavřela Krejčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám