Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je známá jako velký pracant. Neustále je v jednom kole, hraje, zpívá a studuje nové role. A pak najednou zničehonic, v ten nejnevhodnější okamžik, začne přepracované tělo stávkovat a zpěvačku skolí nemoc.

Absolonová měla pilně zkoušet vánoční muzikál Děvčátko, ale místo toho zalehla s horečkami do postele a roli se učí aspoň z papíru.

„To ležení mě vůbec, ale vůbec nebaví, tak se učím Děvčátko. Jsem tak přemýšlela, že hraju anděla, a tím pádem bych neměla být nemocná. Jsem mírně nervózní, že nejsem na zkoušce, ale byla bych tam na prd a ještě milé a utahané kolegy nakazila, tak vám zasílám fotografii mírně slepého anděla s horečkou, nelekejte se, nemoci zmar, jinak všemu zdar,“ napsala na sociální síti fanouškům zpěvačka, která nevypadala moc dobře. A to se ještě v obrovských brýlích a se ztrhaným výrazem ve tváři snažila studovat roli.

„Není mi nic moc, ale je pravda, že já tomu tělu dávám zabrat, takže se nedivím. Každopádně být nemocná nesnáším a neumím, a navíc každé zastavení je čas k přemýšlení, a to mi nedělá dobře, protože jsem utahaná a pak lítostivá a připouštím si věci, které se snažím v zápřahu vytěsnit,“ dodala zpěvačka, jež je známá svou extrémní pracovitostí.

Každé vynucené nicnedělání jí proto logicky dělá značné potíže. Přejeme Monice, aby se brzy uzdravila a konečně našla štěstí nejen v práci, ale i v osobním životě, kde jí po rozchodu s přítelem Vráťou stále chybí náruč milujícího partnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám