Hlavní obsah
Článek

Dlouho se o tom spekulovalo, teď konečně to vypadá, že je to na dobré cestě. Herec Vladimír Brabec se po pár desetiletích vrací do filmu s postavou, která má volně navázat na majora Zemana. „Dostal jsem za úkol napsat detektivku do kina, v níž bude hrát pan Brabec hlavní roli,“ potvrdil Super.cz scenárista Josef Klíma.

Smutné je jen to, že nepůjde přímo o Zemana, ale o vysloužilého a zatím bezejmenného policajta. „Vše je v jednání, ale o pokračování Třiceti případů rozhodně nepůjde. Rodina původního režiséra Sequense k tomu nedala souhlas. Slíbili prý tatínkovi na smrtelné posteli, že ho nikdy nedají. Od autora původní hudby ale práva máme,“ sdělil nám producent Jiří Jurtin.

„Vše je zatím v raném stádiu. Klábosíme s panem Brabcem, pan Klíma dostal za úkol vymyslet scénář. Uvidíme, jak to dopadne,“ dodal Jurtin. Sám Brabec, který si nedávno postěžoval na mizivý důchod, se na roli a přilepšení k penzi těší, doufá ale, že přijde do doby, než mu stáří a nemoci zabrání pokračovat v herecké práci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám