Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Polívková (45) se ve třetím kole taneční show StarDance pořádně rozdivočela. Pod taktovkou kreativního tanečníka Michala Kurtiše, který umí roztančit i absolutní taneční nemehla, zvládla vášnivé tango na jedničku.

Od jednoho z porotců dokonce získala nejvyšší hodnocení - desítku. Polívková dokonce neváhala tančit i na stole a divoké výkopy ji rozvášnily natolik, až při jednom z krkolomných kousků ukázala pod sukní svůdné podvazky a kalhotky.

A nebylo by to tango, kdyby při typickém záklonu nenechala všechny diváky nahlédnout do svého hlubokého výstřihu. Sympatické dceři Bolka Polívky to neskutečně slušelo. Z každého jejího kroku bylo patrné, jak si tanec užívá.

Polívková přitom neskrývá, že je před každým tancem velmi nervózní, což je patrné z jejího velmi soustředěného a zarputilého výrazu. Přirozenost, snaha, dosud skryté půvaby a originální choreografie z pera Michala Kurtiše však z Anny Polívkové zcela nečekaně, ale zaslouženě, dělají jednu z favoritek StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám