Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna dětských srdcí Dagmar Patrasová (67) sama nedokáže pochopit, že za pár let už oslaví šedesátku. "Vůbec se na to necítím. Tedy kromě toho, že si užívám, že jsem babička," svěřila Super.cz Dáda, která vypadá mnohem lépe než před deseti lety.

Svoji roli v tom sehrála i životospráva. Už na jaře začala Dáda s hubnutím, musela tehdy shodit kila, která jí režisér přikázal nabrat kvůli natáčení filmu Jedlíci. Ale nezůstala jen u nich. Díky ketonové dietě se její metabolismus zrychlil a figuru má skoro jako v seriálu Návštěvníci.

Tedy až na poprsí. "Prsa se mi zvětšila po dětech a chválabohu i po mých dietách stále drží," smála se Dáda, která se naposledy objevila s manželem na představování nové kosmetiky. A bylo vidět, že shodila další kila. Černé kalhoty na ní skoro plandaly. "Budu si asi muset pořídit něco nového na sebe, ale tenhle důvod je jeden z nejlepších," usmívala se spokojeně herečka a zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám