Hlavní obsah
Článek

To je ale fór! Když Honzovi z VyVolených hrozilo, že by se mohl z vily pakovat domů, orodovala za něj jeho matinka na sociální síti tak vehementně, až se stačila nelichotivě dotknout Vladka. „Ještě ho nechci domů, je tu bez něj klídek. Přece nevyhraje zase t......š,“ reagovala v narážce na Vladkovu homosexualitu. To ale asi ještě nevěděla, že její synáček bude v podezření, že se možná sám zúčastnil natáčení porna pro gaye!

O tom, že je Honza, který se věčně prezentuje jako nadsamec, jemuž prošla ložnicí snad půlka ženského pokolení, na kluky, ostatně v soutěži spekulovalo už víc lidí. Třeba Vladko, který je sám gay, a ti, jak známo, mají v sobě zabudován jakýsi radar, kterým „kolegu“ poznají na sto honů.

Stejného názoru je i řada fanoušků VyVolených. „Hlavně, že se jeho matka pošklebuje Vladovi, že je t…..š. A má ho doma taky a ještě prasáka, který točí porno,“ reaguje fanoušek na sociální síti.

„Paní Podzimková, nazýváte Vlada t…….m. Jste si jistá, že váš syn Jan není? To jste asi sama, která to nevidí a neví,“ napsal další. A zdaleka nebyli sami.

To, že má Honzík možná v hledáčku i pány, naznačil i ve chvíli, kdy VyVolení posílali svým blízkým a milovaným vzkaz. Většinou mířil na rodinu či partnery. A koloušek Honza pozdravoval jistého svého jmenovce. I intrikánka Eva ho patrně odhadla, když okamžitě při jeho příchodu do vily prohlásila, že patří do gay klubu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám