Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na hysterického Vladka Dobrovodského čekají ve VyVolených těžké časy. Proslulý nervák byl ve vile neodmyslitelně spjat se svým typickým houpacím křeslem, na kterém se rytmickým houpáním každý den uklidňoval už v první řadě VyVolených.

Teď však jeho houpací křeslo nápor nevydrželo a pod Vladkem ruplo! Jak Vladko přišel o svého houpacího kamaráda, si prohlédněte v našem videu.

Ostatní soutěžící se po Vladkově krkolomném pádu z rozštípnutého křesla neudrželi a dostali příšerný záchvat smíchu. Největšímu favoritovi VyVolených však do smíchu vůbec nebylo.

„Já ho potřebuju, jsem na něj zvyklej, kam já si teď sednu?“ ptal se ostatních zoufale, zatímco mu vysmátá Eva rezolutně oznamovala, že tohle už fakt nikdo nespraví.

Oblíbené křeslo si Vladko vymodlil u produkce už na začátku reality show. Postupně ho velkoryse půjčoval kolegům z vily, kteří se o něj zřejmě nestarali tak láskyplně jako on. Ve vile navíc všichni přibrali nějaké to kilo navíc, takže bylo jen otázkou času, kdy se dřevěná konstrukce rozštípne.

Reklama

Další články

Načítám