Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hromotlukovi Jafarovi narostlo po vyhraném duelu sebevědomí do takové výše, že se rozhodl skoncovat se všemi zábranami. Ve sprše se tak předvedl zcela nahý. Nikoho tím neohromil.

Mužská nahota je ve vile poměrně vzácná. Honzovi se při divokých hrátkách s Nikol podařilo nejintimnější partie skrýt a v celé kráse se v koupelně objevil jen Ládík. Od mohutného Jafara ovšem toto odvážné gesto čekal málokdo.

Rozměrný samec, jehož statná postava přesahuje dva metry, se dosud ve vile vyskytoval jen v plavkách, na něž bylo spotřebováno tolik látky, že by to například Evě vystačilo na šaty. Jafar ale nejspíš dodržuje přísnou hygienu a pod vodu muselo kompletně celé jeho tělo. Mohutné břicho, které je jeho chloubou, ovšem nedosahuje až k rozkroku, a tak se odvážným zájemcům naskytl i pohled na jeho mužskou výbavu.

Nutno ovšem podotknout, že Jafar vzbuzoval větší respekt oblečený. Jeho mužství totiž není přímo úměrné ostatním nadstandardním rozměrům. Na velikosti prý ale nezáleží...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám