Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Missky a půvabné modelky Denisu Domanskou (32) a Lindu Bartošovou (19) pojí nejen společné přátelství, ale i láska k automobilům. Když ve Škodovce přemýšleli nad tím, které dámy pozvou na zkušební jízdu v novém Rapidu Spaceback, bylo hned jasno.

Obě krásky nadšeně souhlasily. Zvláště, když se nový vůz testoval u italského jezera Lago di Garda. Sličná blondýnka i éterická brunetka si jízdu evidentně moc užívaly. Najely stovky kilometrů a pochvalovaly si, jak se jim auto skvěle řídilo i v serpentinách, které lemují slavné italské jezero.

„Jsem nadšená, je to první young, fresh Škoda, která se určitě bude líbit mladým lidem. Na rozdíl od Audi A3 nebo VW Golf si tohle auto můžou pořídit za mnohem menší peníze, přitom se jim vyrovná, protože má srovnatelné jízdní vlastnosti a vypadá úžasně,“ rozplývala se Domanská, které Bartošová přizvukovala, a je div, že jí volant nevytrhla z ruky.

Krásky si v Itálii skvěle odpočinuly. Auto na chvilku vyměnily za projížďku lodí po jezeře a místní italští hřebci z nich nemohli spustit oči. Jak moc to misskám v novém modelu slušelo, se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám