Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Pavel Vohnout, jehož známe hlavně pod jeho uměleckým jménem Kyklop, se pořádně opřel do hubnutí. Těžkotonážní pěvec to už zkoušel několikrát, ale tentokrát to bere opravdu vážně. Pod dohledem dietoložky dokázal od února zhubnout 54 kilo.

"Když mi v únoru křtili Karel Gott s Pepou Vojtkem moji desku, měl jsem 185 kilogramů, teď mám 131 kilo a plánuju, že ještě dvacet kilo půjde dolů," řekl Super.cz Kyklop. Bez odborného dohledu by to ale nešlo. "Dostal jsem prášky na potlačení chuti k jídlu a nejvíc mi asi pomohly psychologické konzultace," dodal.

"Podstatně jsem snížil porce. Dřív jsem byl schopný doslova sežrat čtyři hotovky na posezení. Svých oblíbených jídel jsem se ale nevzdal. Jen už si nedám celou kachnu s půl kilem zelí a dvanácti knedlíky, ale stačí mi stehýnko, dva knedlíčky a dvě lžíce zelí," objasnil.

Se cvičením kvůli hmotnosti začít nemohl, protože by to byla příliš velká zátěž na klouby. "Ale až bude dole i těch dvacet kilo, tak se pod dohledem odborníka na posilování a tvarování postavy chystám. Spolu s tukem jsem se totiž zbavil i svalové hmoty, kterou potřebuju zase nabrat. Teď si připadám jako šarpej a podívejte se třeba na moje ruce. Dřív jsem je měl stejně silné jako stehna a teď je to samá kůže," ukázal nám Kyklop.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám