Hlavní obsah
Článek

Herečka Uršula Kluková (82), kterou diváci mohou vídat každou neděli v úspěšném nováckém seriálu Doktoři z Počátků, o sobě tvrdí, že je šíleně zvídavá, drbavá, a navíc pořádně lakomá. Prakticky je prý stejná jako role Květy Hujové, kterou v televizi ztvárňuje. Prozradila nám také, co ji v seriálu dál čeká nebo jak vychází s penězi. Podívejte se na video a přečtěte si doplňující text!

Paní Uršula se skoro urazila, když jsme naznačili, že se její popularita po začátku vysílání Počátků o něco zvýšila.

„Nezměnilo se to, lidé mě zastavovali i předtím. Je to zvláštní, ale znají mě hodně. Berou mě jako reprezentanta člověka, který nemá žádné starosti a jenž má pořád dobrou náladu. Jsem veselá. Lidé jsou rádi, když mě potkají, a mohou si na mě sáhnout jako na kominíka,“ chlubí se herečka.

Té sice seriál finančně přilepšil, nicméně si nestěžuje, stejně jako její kolegové senioři, že by se stěží uživila. Naopak.

„Nikdy jsem neměla starosti s tím, že bych nevyšla s důchodem. I kdybych byla závislá jenom na něm, vyšla bych. Mám domek v Broumově, kde mohu žít úplně v pohodě. Žádné milióny nemám, ale jsem spokojená,“ dodává věčně rozesmátá Uršula Kluková, která je prý tak lakomá, že měsíčně ušetří kvůli hlídání slev v obchodech klidně i deset tisíc.

Reklama

Další články

Načítám