Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šílená Julča Klímová, jejíž video z metra, kde napadá spolucestující, je hitem internetu, promluvila o celé situaci. Super.cz prozradila, že ji lidé nyní pronásledují, má rozbitá okna u domu a nemůže pořádně vyjít ven.

Julču nečekaně televize Prima pozvala na párty VyVolených. Zřejmě si tím slibovala zvýšení sledovanosti. Hosté večírku ale jen nechápavě kroutili hlavami. Jak se na celou situaci dívá sama paní Julie?

"Davová psychóza je vážná věc, jsem pod psychickým tlakem, lidé na mě útočí. Můj soused říká, že mě zabije. Já jsem ale nic neudělala, aby na mě takhle nastupoval," řekla Super.cz

"Je to šílené. Já jsem byla okradená, zmizely mi doklady, staré brýle. Dostala jsem se mezi lidi, kteří si mé zničení objednali. Jak je možné, že na židli (sedačka v metru - pozn. red.) sedí kufr, a ne paní, která je invalidní? Měla jsem bolesti, chtěla jsem sedět, chtěla jsem si prohlédnout košík, protože mě okradli. Proč mi dali pěstí a vyhodili mě z metra? Proč se mě někdo nezastal? Já jsem byla uhozena do ksichtu, vyhodili mě z metra, já jsem si nemohla sednout, tam seděl kufr," opakuje stále dokola Julča, která nedávno v metru napadala další cestující sprostými urážkami a plivanci. "Mám chyby, omlouvám se, jestli jsem někoho napadla. Byla jsem vzteklá, lidem se omlouvám, ale měla jsem právo sedět," upřesňuje.

"Všichni jsou proti mně. Vyvedli mě jak nejhorší čarodějnici. Rozčílila jsem se, protože jsem byla pod psychickým tlakem. Ale židle má sloužit lidem, všem lidem, ne kufrům," uzavřela Julča.

Reklama

Další články

Načítám