Hlavní obsah
Článek

Na online přenosu z vily v noci nejspíš zazněla slova, která neměl nikdo slyšet. Mirka totiž zmínila jakousi Šárku, která by jí měla „něco“ zařídit. Na internetu se ihned objevily spekulace poukazující na podezřelou vazbu ve štábu.

Když si Thomas zvolil Mirku do pátečního duelu, způsobil jí tím velké nepříjemnosti. Z obavy o svou budoucnost se pak na terase pustila do podivného hovoru se svou partnerkou Pavlínou. Ve vyhrocené situaci se ji snažila uklidnit tím, že vše bude v pořádku, protože to Šárka zařídí. Pozorní diváci z tohoto dialogu usoudili, že řeč je o vedoucí projektu VyVolení Šárce Šedivé, která by jí mohla zajistit návrat do vily.

„Chceme vysvětlit nadstandardní vztah mezi hlavní producentkou Šárkou Šedivou a Mirkou a Pavlínou. Je normální, když Mirka řekne Pavlíně, že to Šárka zařídí?“ dožadoval se marně odpovědi na facebookovém profilu VyVolených jeden z diváků, podle něhož se děvčata dostala do vily protekčně.

Televize však jakoukoliv spojitost s Šedivou a soutěžícími popírá. „Je to nesmysl, Šárka je členkou štábu, a je s VyVolenými v kontaktu přes zpovědnici. Stejně jako ostatní členové štábu nemá žádnou možnost ovlivňovat výsledky hlasování,“ hájí producentku mluvčí FTV Prima David Vaníček.

Šárka Šedivá má mít blízky vztah se všemi soutěžícími, protože s nimi přes zpovědnici řeší jejich psychický stav. Navíc je jediným členem štábu, jehož tvář a jméno VyVolení znají, protože s nimi natáčela televizní medailonky. Postačí divákům takové vysvětlení?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám